Sedem TOP potravín na zníženie rizika rakoviny u žien

Výskumní diétni špecialisti z Onkologického centra Univerzity v Texase odporúčajú sedem najvýznamnejších potravín, ktoré dokážu znížiť riziko rakovinových nádorov u žien. Tieto zdravé potraviny obsahujú značné množstvo vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov, preto by rozhodne nemali chýbať v jedálnom lístku žien (a, pochopiteľne, ani mužov).

Čítať ďalej: Sedem TOP potravín na zníženie rizika rakoviny u žien

Dokáže zelenina znížiť riziko rakoviny?

Mnohé experimentálne „in vitro“ štúdie, ako aj intervenčné štúdie na laboratórnych zvieratách dokazujú, že ÁNO. Takisto veľké množstvo populačných epidemiologických štúdií ľudí z celej planéty naznačuje, že ochranný účinok zeleniny je významnou súčasťou prevencie rakoviny. Experti z oblasti preventívnej onkológie pokladajú zeleninu (a všeobecne rastlinnú výživu) za najdôležitejšiu vôľou ovplyvniteľnú súčasť nádorovej prevencie.

Čítať ďalej: Dokáže zelenina znížiť riziko rakoviny?

 

Knihy pre vaše zdravie a pohodu

Ak vás niektorá z našich kníh zaujala, volajte na č. 0908 069 388 / píšte na info@onlife.sk, pošleme vám ju na dobierku. Poštovné neplatíte.

Objednajte si novinky

Objednajte si novinky, zdieľajte a bezplatne získate upozornenie na nové články a e-booky.

Nájdete nás

Račianska 69/B, 831 02 Bratislava

bytový dom Manhattan, 4. poschodie

poradňa: 0903 437 888

poradňa: poradna@onlife.sk

texty a objednávky kníh: 0908 069 388

texty a objednávky kníh: info@onlife.sk